Shoptrader koppeling met Marktplaats

Koppel je Shoptrader webshop met Marktplaats en importeer je producten en prijzen.

Shoptrader én Marktfeed

Marktfeed is voor alle Shoptrader webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen op Marktplaats.nl. Plaats, beheer en analyseer je producten op Marktplaats in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geef je nooit meer uit dan gepland. Zo houd je grip op je kosten.

Shoptrader koppeling met Marktplaats
Marktfeed - Marktplaats
Shoptrader koppeling met Marktplaats

Shoptrader

Shoptrader biedt een alles-in-1 webshopplatform aan waarin hosting, updates en support zijn inbegrepen. Zaken zoals website design, voorraadbeheer, orderverwerking en koppelingsmogelijkheden met externe partijen zorgen er voor dat de webwinkelier zich bezig kan houden met het verkopen van zijn of haar producten. Webwinkels van Shoptrader zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Shoptrader oplossingen zoals een POS (kassasysteem).

Open een Shoptrader webshop

Marktfeed - Marktplaats

Mogelijkheden voor Shoptrader en Marktplaats

  • Automatisch doorplaatsen naar Marktplaats.nl
  • Insight dashboard
  • Admarkt Cost Control
  • Aanvullende dienstverlening: Marktplaats campagnebeheer
Marktfeed service

Probeer ons eens!

De beste support
De beste techniek
MKB vriendelijk

Marktfeed | Wim Krijnen - Krijnen eSolutions

Marktfeed, de tool om snel en eenvoudig al je Admarkt advertenties te beheren. Tijdens onze intensieve samenwerking is de tool nog verder aangepast naar onze behoeften.

Casper & Patrick Partywinkel.nl

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Marktfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.