Het bedrijf

We zijn experts als het gaat om connecties en integraties met allerlei marktplaatsen en verkoopkanalen. Onze klanten zijn webshop eigenaren en marketeers in het MKB segment.

Wat we doen

Wij helpen klanten hun producten snel en kostenefficiënt te verkopen zonder dat ze zelf aan de knoppen hoeven te draaien. Online verkoop is met de jaren, de basis geworden. Het is daarmee belangrijk dat marketing automatisering software op de juiste manier wordt ingeregeld en onderhouden. Marktfeed is een label van EasyAds.

Marktfeed - Marktplaats
Advertentieplanet.nl

E-commerce sinds 2006

EasyAds startte met een simpel idee: het creëren van een eenvoudige en betaalbare manier om online shops hun producten online te laten publiceren. Eerst met onze eigen software, tegenwoordig met de techniek van Channable. We zijn experts op gebied van koppelingen en services voor marketplaces en verkoopkanalen. Al 18 jaar.

Marktfeed - Marktplaats

Mogelijkheden

EasyAds is de grootste partner van Channable - marktleider van e-commerce tools - welke de technische basis is voor EasyAds klanten. Hierdoor zijn de mogelijkheden onbeperkt voor EasyAds klanten. Er zijn Tool Services beschikbaar die onze klanten ontzorgen, maar ook Full-service Management voor het beheer van grote kanalen.

Marktfeed service