Shopify koppeling met Marktplaats

Koppel je Shopify webshop met Marktplaats en importeer je producten en prijzen.

Shopify én Marktfeed

Marktfeed is voor alle Shopify webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen op Marktplaats.nl. Plaats, beheer en analyseer je producten op Marktplaats in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geef je nooit meer uit dan gepland. Zo houd je grip op je kosten.

Shopify koppeling met Marktplaats
Marktfeed - Marktplaats
Shopify koppeling met Marktplaats

Shopify

Shopify biedt een platform met alle e-commerce- en point-of-sale-functies die je nodig hebt om jouw bedrijf op te starten, te runnen en te laten groeien. Gebruik Shopify om overal en aan iedereen producten te verkopen, of dat nu persoonlijk is met het POS-systeem, of online via je website, social media en online marktplaatsen.

Open een Shopify webshop

Marktfeed - Marktplaats

Mogelijkheden voor Shopify en Marktplaats

  • Automatisch doorplaatsen naar Marktplaats.nl
  • Insight dashboard
  • Admarkt Cost Control
  • Aanvullende dienstverlening: Marktplaats campagnebeheer
Marktfeed service

Probeer ons eens!

De beste support
De beste techniek
MKB vriendelijk

Marktfeed | Wim Krijnen - Krijnen eSolutions

Marktfeed, de tool om snel en eenvoudig al je Admarkt advertenties te beheren. Tijdens onze intensieve samenwerking is de tool nog verder aangepast naar onze behoeften.

Casper & Patrick Partywinkel.nl

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Marktfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.