Lightspeed koppeling met Marktplaats

Koppel je Lightspeed webshop met Marktplaats en importeer je producten en prijzen.

Lightspeed én Marktfeed

Marktfeed is voor alle Lightspeed webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen op Marktplaats.nl. Plaats, beheer en analyseer je producten op Marktplaats in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geef je nooit meer uit dan gepland. Zo houd je grip op je kosten.

Lightspeed koppeling met Marktplaats
Marktfeed - Marktplaats
Lightspeed koppeling met Marktplaats

Lightspeed

Lightspeed biedt oplossingen voor eCommerce, retail en restaurants met een compleet kassasysteem. Lightspeed is gemakkelijk aan te sluiten op verschillende kanalen zoals social media, SEO, nieuwsbrieven en e-mails.

Webwinkels van Lightspeed zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Lightspeed oplossingen zoals een kassasysteem.

Open een Lightspeed webshop

Marktfeed - Marktplaats

Mogelijkheden voor Lightspeed en Marktplaats

  • Automatisch doorplaatsen naar Marktplaats.nl
  • Insight dashboard
  • Admarkt Cost Control
  • Aanvullende dienstverlening: Marktplaats campagnebeheer
Marktfeed service

Probeer ons eens!

De beste support
De beste techniek
MKB vriendelijk

Marktfeed | Wim Krijnen - Krijnen eSolutions

Marktfeed, de tool om snel en eenvoudig al je Admarkt advertenties te beheren. Tijdens onze intensieve samenwerking is de tool nog verder aangepast naar onze behoeften.

Casper & Patrick Partywinkel.nl

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Marktfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.