JouwWeb koppeling met Marktplaats

Koppel je JouwWeb webshop met Marktplaats en importeer je producten en prijzen.

JouwWeb én Marktfeed

Marktfeed is voor alle JouwWeb webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen op Marktplaats.nl. Plaats, beheer en analyseer je producten op Marktplaats in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geef je nooit meer uit dan gepland. Zo houd je grip op je kosten.

JouwWeb koppeling met Marktplaats
Marktfeed - Marktplaats
JouwWeb koppeling met Marktplaats

JouwWeb

JouwWeb is een Nederlands bedrijf dat met de eigen websitebuilder het maken van een website eenvoudig wil maken. JouwWeb heeft een focus op consumenten en bedrijfjes die beginnen met een website.

Open een JouwWeb webshop

Marktfeed - Marktplaats

Mogelijkheden voor JouwWeb en Marktplaats

  • Automatisch doorplaatsen naar Marktplaats.nl
  • Insight dashboard
  • Admarkt Cost Control
  • Aanvullende dienstverlening: Marktplaats campagnebeheer
Marktfeed service

Probeer Marktfeed gratis

De beste support
Geen opzegtermijnen
Test met live data

Marktfeed | Wim Krijnen - Krijnen eSolutions

Marktfeed, de tool om snel en eenvoudig al je Admarkt advertenties te beheren. Tijdens onze intensieve samenwerking is de tool nog verder aangepast naar onze behoeften.

Casper & Patrick Partywinkel.nl

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Marktfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.