EasyWebshop koppeling met Marktplaats

Koppel je EasyWebshop webshop met Marktplaats en importeer je producten en prijzen.

EasyWebshop én Marktfeed

Marktfeed is voor alle EasyWebshop webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen op Marktplaats.nl. Plaats, beheer en analyseer je producten op Marktplaats in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geef je nooit meer uit dan gepland. Zo houd je grip op je kosten.

Easywebshop koppeling met Marktplaats
Marktfeed - Marktplaats
Easywebshop koppeling met Marktplaats

EasyWebshop

EasyWebshop is een gebruiksvriendelijk en compleet webshoppakket waarmee u zelf zonder technische kennis een webshop kunt bouwen. De software is speciaal ontwikkeld voor de Europese e-commerce markt en heeft verregaande optimalisaties voor een perfecte vindbaarheid in zoekmachines. EasyWebshop maakt het makkelijk om uw eigen webshop te ontwerpen, foto's te uploaden en betalingen te ontvangen zonder ongemakken.

Open een EasyWebshop

Marktfeed - Marktplaats

Mogelijkheden voor EasyWebshop en Marktplaats

  • Automatisch doorplaatsen naar Marktplaats.nl
  • Insight dashboard
  • Admarkt Cost Control
  • Aanvullende dienstverlening: Marktplaats campagnebeheer
Marktfeed service

Probeer ons eens!

De beste support
De beste techniek
MKB vriendelijk

Marktfeed | Wim Krijnen - Krijnen eSolutions

Marktfeed, de tool om snel en eenvoudig al je Admarkt advertenties te beheren. Tijdens onze intensieve samenwerking is de tool nog verder aangepast naar onze behoeften.

Casper & Patrick Partywinkel.nl

Veelgestelde vragen

Kan ik het gratis proberen?

Jazeker, je kunt het Standaard account van Marktfeed 30 dagen gratis proberen. De set-up doen we gratis en zonder verplichtingen.

Hoe kan ik afrekenen?

Bij aanmelding betaal je via iDEAL, daarna via automatische incasso op de verlengdatum. Je ontvangt hier een BTW-factuur van.

Zit ik vast aan een contract?

Daar houden we niet van, je kunt op elk moment een ander accountsoort nemen of stopzetten. We hanteren geen opzegtermijn.