Koppel Shoptrader automatisch met Marktplaats.nl

Marktfeed heeft een directe API-koppeling met Shoptrader waarmee je automatisch je producten op Marktplaats Admarkt kunt plaatsen. Maak een account aan, koppel eenvoudig je Shoptrader webshop en maak gebruik van de gratis proefperiode. Ben je zelf niet technisch? No worries. Het support team doet gratis de set-up voor je. Zo kan jij focus houden op je business.


Marktplaats

Met maandelijks 7,3 miljoen unieke bezoekers is Marktplaats.nl de grootste en meest bekende vraag en aanbod site van Nederland. Marktplaats Admarkt is een snelle en eenvoudige manier voor Shopttrader webshophouders om doelgericht producten te verkopen, naamsbekendheid op te bouwen of meer websitebezoeken te realiseren. Je advertentie staat altijd bovenaan de pagina in de door jou gekozen rubriek. Hierdoor bereik je een enorm koopgericht publiek.

Marktfeed

Marktfeed is voor alle Shoptrader webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen op Marktplaats.nl. Plaats, beheer en analyseer je producten op Marktplaats in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geef je nooit meer uit dan gepland. Zo houd je grip op je kosten.

  • Dé meest uitgebreide tool voor Marktplaats Admarkt
  • Maak eenvoudig regels aan voor prijzen, voorraden en de advertentieopbouw
  • Check de resultaten in de uitgebreide performance dashboards
  • Stel vaste budgetten in per maand of per dag


  • Shoptrader

    Shoptrader biedt een alles-in-1 webshopplatform aan waarin hosting, updates en support zijn inbegrepen. Zaken zoals website design, voorraadbeheer, orderverwerking en ontelbare koppelingsmogelijkheden met externe partijen zorgen er voor dat de webwinkelier zich bezig kan houden met het verkopen van zijn of haar producten.

    Ook voor winkeliers met een fysieke winkel biedt Shoptrader oplossingen zoals een POS (kassasysteem). Met professionele templates kan werkelijk iedereen eenvoudig een webwinkel starten bij Shoptrader. Webwinkels van Shoptrader zijn niet alleen simpel in gebruik maar ook geoptimaliseerd voor de zoekresultaten van Google. Maatwerk is natuurlijk ook mogelijk voor de uitgebreidere wensen en naast de B2C mogelijkheden, biedt Shoptrader ook B2B oplossingen aan. Persoonlijke ondersteuning staat hoog in het vaandel bij Shoptrader, daarom geven wij ook workshops in Amsterdam Noord of we komen bij u langs om ons product toe te lichten.