Met Marktfeed kan je je producten automatisch omzetten in goede Marktplaats advertenties | Marktfeed

Koppel je datafeed automatisch met Marktplaats.nl

Marktfeed heeft verschillende plug-ins voor een aantal e-commerce platforms, maar je kunt ook koppelen met een CSV of XML feed. Vaak kan je zo'n feed gemakkelijk vanuit je webshop exporteren. Maak een account aan, koppel eenvoudig je datafeed en maak gebruik van de gratis proefperiode. Ben je zelf niet technisch? No worries. Het support team doet gratis de set-up voor je. Zo kan jij focus houden op je business.


Marktplaats

Met maandelijks 7,3 miljoen unieke bezoekers is Marktplaats.nl de grootste en meest bekende vraag en aanbod site van Nederland. Marktplaats Admarkt is een snelle en eenvoudige manier voor webshophouders om doelgericht producten te verkopen, naamsbekendheid op te bouwen of meer websitebezoeken te realiseren. Je advertentie staat altijd bovenaan de advertentielijst in de door jou gekozen rubriek. Hierdoor bereik je een enorm koopgericht publiek.

Marktfeed

Marktfeed is voor alle webshophouders en marketeers die resultaatgericht willen verkopen op Marktplaats.nl. Plaats, beheer en analyseer je producten op Marktplaats in één overzichtelijke tool. Bepaal eenvoudig welke producten je wil plaatsen met de business rules. De behaalde resultaten vind je terug in het dashboard, maar zijn ook te downloaden als volledige rapportages. Met Cost Control geef je nooit meer uit dan gepland. Zo houd je grip op je kosten.

  • Dé meest uitgebreide tool voor Marktplaats Admarkt
  • Maak eenvoudig regels aan voor prijzen, voorraden en de advertentieopbouw
  • Check de resultaten in de uitgebreide performance dashboards
  • Stel vaste budgetten in per maand of per dag