Hoe koppel ik mijn Magento shop aan Marktfeed?

Een Magento webshop koppelen

Het koppelen van je Magento webshop aan je Marktfeed account doe je als volgt:

1. Zoek de extensie van de Marktfeed app op in de Connect Manager.
  2. Installeer de extensie.
  3. Ga naar System -> Configuration en klik op ‘Koppeling instellingen’ onder Marktfeed.
    Magento shop koppelen | Marktfeed
  4. Klik op ‘Verbinding verbroken. Klik om verbinding te maken’.
  5. Je wordt nu doorgestuurd naar Marktfeed.nl. Koppel hier met je bestaande Marktfeed account, of maak een account aan.

Je shop wordt nu gekoppeld aan je nieuwe of bestaande account.

Wij zullen nu de setup van je account doen en nemen contact met je op!

Al bij een Proef account is de setup inbegrepen. Hoe hoger het account, des te meer tijd steken we in de instellingen en het optimaliseren van je advertenties.

Een mooi overzicht van alle mogelijkheden per account vind je hier.