Adverteren op Marktplaats met Marktfeed

Marktplaats Admarkt campagnebeheer

Door middel van de uitgebreide instellingen, zoals Cost Control, kun je gemakkelijk een campagne opzetten voor Marktplaats Admarkt. Ben je al een tijdje bezig met deze instellingen en lukt het maar niet om de prestaties te verhogen? Of ben je nog niet begonnen met het adverteren via Marktplaats Admarkt, maar ben je wel op zoek naar een boost in je resultaten? Lees dan snel verder voor meer informatie over het Marktplaats Admarkt campagnebeheer.


Genereer, beheer en optimaliseer

Via Marktfeed is het mogelijk om te kiezen voor het Marktplaats Admarkt verkoopkanaal. Enkele voordelen van het gebruik van Marktfeed zijn dat je met de uitgebreide mapping tool makkelijk een Marketplaats Admarkt campagne opzet. Via het performance Dashboard kun je vervolgens de prestaties inzien van jouw advertenties, maar ook de plek van de huidige pagina binnen Marktplaats Admark en de CPC die je moet instellen om de advertentie op pagina 1 weer te kunnen geven.


Marktplaats Admarkt scan (optioneel)

Onze Marktplaats specialisten brengen de mogelijkheden in kaart en onderzoeken de potentie van jouw producten op Marktplaats Admarkt.

 • Keyword onderzoek en volumes, categorie benchmarking, CPC.

De Marktplaats scan kost eenmalig € 250,-. De kosten komen te vervallen bij afname van Marktplaats campagnebeheer.


Full Service Marktplaats Admarkt campagnebeheer

De prestaties van een campagne analyseren, het optimaliseren en het bijsturen van een campagne kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Wil je een geoptimaliseerde en rendabele campagne die door een Marktplaats Admarkt specialist wordt beheerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Marktfeed heeft een add-on dienstverlening, specifiek voor het MKB. Dit betekent dat onze in-house SEA specialisten graag aan de slag gaan met jouw Marktplaats Admarkt campagne.

Advies en sturing

 • Altijd maximaal resultaat als uitgangspunt (traffic, omzet en winst).
 • We rapporteren maandelijks op voortgang, resultaten en actiepunten.
 • Eenmalig € 50 ad spend tegoed met promotiecode ADMMARKTFEED20 voor nieuwe Marktplaats Admarkt accounts.

Hands-on werkzaamheden

 • We optimaliseren producttitels o.b.v. relevante zoekwoorden middels business rules.
 • We optimaliseren advertenties om de Ad CTR en de website URL CTR te verbeteren.
 • We optimaliseren o.b.v. CPC biedingen.

Marktplaats campagnebeheer werkt o.b.v. een vast aantal uur per maand. Afhankelijk van het aantal producten, wensen en doelstellingen zijn de kosten: € 250,- per maand (3 uur), € 500,- per maand (6 uur) of € 750,- per maand (9 uur).


De voorwaarden

Het is voor ons goed om na te gaan hoe lang jouw advertenties al op Marktplaats Admarkt staan. Beginnen we bijvoorbeeld van voor af aan? Of heb je ondertussen al een draaiend account en is er dus al voldoende data om te analyseren? Hier wordt rekening mee gehouden in de optimalisatie van je advertenties. Al met al is het uitgangspunt altijd een (omzet)verbetering ten opzichte van de huidige situatie. Om samen te beginnen met het optimaliseren, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende voorwaarden:

 • Het Marktfeed Admarkt campagnebeheeer is mogelijk i.c.m. een Marktfeed Compleet account.
 • Het Marktplaats Admarkt campagnebeheer is voor minimaal 3 maanden. Daarna kun je het beheer eventueel zelf overnemen.
 • Het Marktfeed account en het bijhorende campagnebeheer wordt maandelijks op de verlengdatum van het Marktfeed account gefactureerd.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaande gegevens in voor een vrijblijvende offerte en uitleg hoe wij je kunnen helpen met Marktplaats Admarkt.

Contactformulier

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.