Hoe koppel ik mijn WooCommerce shop?

Een WooCommerce webshop koppelen

1. Klik in je WooCommerce backend onder ‘Plugins‘ op ‘Add new

WooCommerce koppelen | Marktfeed

2. Zoek de Marktfeed plugin op

3. Installeer de Marktfeed plugin door op ‘Install now‘ te klikken

WooCommerce koppelen | Marktfeed

4. Ga vervolgens naar ‘Instellingen/settings‘ en klik op ‘Marktfeed

5. Klik op de link om te koppelen met je Marktfeed account. Als je deze nog niet hebt, dan kan je deze vervolgens aanmaken.

6. De koppeling tussen je shop en Marktfeed account is gelukt

Wij zullen nu de setup van je account doen en nemen contact met je op!

Al bij een Proef account is de setup inbegrepen. Hoe hoger het account, des te meer tijd steken we in de instellingen en het optimaliseren van je advertenties.

Een mooi overzicht van alle mogelijkheden per account vind je hier.