Hoe kan ik een ingestelde CPC aanpassen?

CPC aanpassen

CPC’s van bestaande advertenties kan je in het dashboard aanpassen. Je kunt de CPC van een enkele advertentie aanpassen door op het ‘status-icoon‘ te klikken en vervolgens op ‘Aanpassen‘.

cpc aanpassen | Marktfeed

Er opent een pop-up met de totale statistieken van de advertentie met daaronder de CPC, het totaal- en dagbudget welke op dat moment ingesteld staan. Wanneer je de CPC wijzigt zal de prognose per dag, onder de instellingen, laten zien wat de verwachte clicks en kosten zijn.

Wijzig de CPC en/of het Totaal- en Dagbudget en klik op ‘Aanpassen‘. De wijziging wordt direct doorgevoerd.

cpc aanpassen | Marktfeed

Wil je de CPC van meerdere advertenties tegelijk aanpassen? Selecteer dan de gewenste advertenties, klik op ‘Deze selectie wil ik‘ en vervolgens op ‘Aanpassen‘.

cpc aanpassen | Marktfeed